دوشنبه, 23 بهمن 1391
کد پست : 87
بازدید : 497
دیدگاه : بدون
گفتگو

گفتگو با ریاست محترم شورای اسلامی دورودگاه

طبق قولی که به شما همراهان عزیز داده بودیم اینبار گفتگویی با ریاست محترم شورای اسلامی دورودگاه داشتیم که در زیر خدمتتان ارایه میگردد در صورتی که نکات یا موضوعی را از قلم انداخته ایم میتوانید از

طریق ایمیل این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت داریدو یا سامانه پیامک 10000000123456با ما مکاتبه نمایید . ضمنا در پایان گفتگو میتوانید در نظر سنجی نیز شرکت نموده و نسبت به عملکرد شورای اسلامی امتیاز دهید .

 

خودتان را معرفی کنید.

ابوالقاسم شریفی هستم

چند سال است که به عنوان مسئول شورای اسلامی روستا مشغول می باشد؟

از تاریخ 9/2/86 در دوره سوم شورای اسلامی شهر و روستا ثبت نام نمودم که با رأی ارزشمند مردم عزیز روستا بعنوان خدمتگزار، تا سال جاری مشغول به خدمت در شورای اسلامی روستا می باشم.

طبق مصوبه مجلس شورای اسلامی و تمدید مجلس شورای اسلامی در راستای تجمیع انتخابات، مدت 6 سال است که افتخار خدمتگزاری داشته و از این 6 سال، 5 سال آن با آراء اکثریت اعضاء که 5 نفر هستیم بعنوان رئیس شورا مشغول به خدمتگزاری هستم.

اهداف شما برای پذیرفتن این مسئولیت چه بوده است؟

هدف از ورود به شورای اسلامی روستا، طبیعتاً، روستایی به این بزرگی و جمعیت بالا نیازمند معرفی بیشتر و پیگیری های مستمر جهت انعکاس خواسته های مردم و رفع نیازمندی های مردم بود و لذا همانطور که شوراهای قبل از ما پیگیر خواسته های مردم و رفع مشکلات مردم بوده اند، ما نیز با همین نگرش و در همین راستا گام برداشته و رضای خدا و مردم برای ما از هر چیز مهمتر و والاتر بوده است و خدمت و تلاش برای توسعه روستا و بهره مندی روستا از امکانات بیشتر هدف ما بوده است.

وظایف شورا در روستا چیست؟

به استناد ماده 75 اصلاحی قانون تشکیلات، وظایف و انتخابات شوراهای اسلامی کشور، مصوب 1382 و بر اساس ماده 7 آیین نامه داخلی شوراهای اسلامی، وظایف شوراهای اسلامی روستا به شرح زیر خلاصه می گردد:

انتخاب فرد ذیصلاح برای سمت دهیار و پیشنهاد به بخشدار برای صدور حکم آیین نامه مربوطه

اتخاذ تصمیمات با برگزاری جلسات با اعضاء در حدود صلاحیت

نظارت بر اجرای امورات مصوب در روستا

وظایف شورا در جهت ایجاد سازش و اصلاح بین مردم

وظایف شورا در ارتباط با مسئولین و انعکاس خواسته ها، پیشنهادات و مشکلات مردم روستا

همکاری و مشارکت با مردم در جهت منافع عمومی روستا در امور فرهنگی، بهداشتی، دینی، عمرانی و سایر

شناخت کمبودهای روستا و درخواست همکاری از مسئولین مربوط جهت رفع آنها

ارتباط مداوم با بخشداری و انعکاس کاستی های روستا جهت رسیدگی و رفع آنها

همکاری با نیروهای امنیتی مانند بسیج و نیرو انتظامی جهت برقراری امنیت در روستا

همکاری با مسئولین دستگا ه های اجرائی جهت اجرای طرح ها و نیازمندی های مردم روستا و انجام طرح های ملی

نظارت بر عملکرد دهیاری در اجرای مصوبات در محدوده قوانین و مقررات.

اهم برنامه ها و پروزه هایی که در طول مدت مسئولیت خود توانسته اید دنبال کنید و آن را اجرا کنید چیست؟

از ابتدای سال 86 این شورا با همکاری مردم و جوانان این روستا، اقدامات و پیگیری های مستمری داشته، برخی از آنها به نتیجه رسیده و برخی در شرف اجرا می باشد و تا مراحل خوبی پیش رفته است که به شرح زیر می باشد:

نامه نگاری های مکرر و پیگیری خواسته های به حق مردم به بخشداری، فرمانداری، استانداری و سایر دستگاه های اجرائی مرتبط با حوزه فعالیت خود مانند اداره راه و شهرسازی، بهداشت و درمان، اداره ورزش و جوانان، جهاد کشاورزی، اداره آب و برق و مخابرات، شرکت گاز و سایر دستگاه ها در جهت رفع مشکلات روستا و خواسته های بحق مردم به تعداد 4124 نامه تا این تاریخ

انجام زیرسازی و تعریض برخی معابر که از سالهای دور جهت تردد مردم دچار مشکلات زیادی در فصل زمستان بود از جمله به برخی از آنها اشاره می شود . البته انتخاب این معابر بر اساس اولویت تردد اکثریتی مردم از این معابر بوده

زیرسازی و آسفالت کوچه شهید پورحسینی به متراژ 5700 متر (مجری: دهیاری)

آسفالت خیابان امامزاده و مخلوط ریزی اطراف امامزاده (مجری: بنیاد مسکن)

آسفالت خیابان حضرت ابوالفضل(ع) کنار مسجد چهارده معصوم (مجری: بنیاد مسکن)

تعریض و آسفالت 2 فاز خیابان دانش آموز در طی 2 سال (مجری: دهیاری و بنیاد مسکن)

تعریض و مخلوط ریزی کوچه محمد برجسته به سمت حسینیه اعظم

زیرسازی و اصلاح ابتدای خیابان حضرت ابوالفضل(ع)

مخلوط ریزی و اصلاح برخی کوچه های روستا. اگرچه با حفاری های شرکت گاز همه معابر روستا در حال حاضر نیازمند ترمیم و مخلوط ریزی هستند، که پس از المک گذاری توسط شرکت گاز ترمیم و اصلاح می گردند.

پیگیری جهت روکش آسفالت ورودی های روستا از سمت برازجان و جتوط به طول 5 کیلومتر توسط اداره راه و شهرسازی و پیگیری های فرماندار وقت؛ جناب آقای دهقائدی

پیگیری جهت احداث سالن ورزشی روستا که با همکاری جوانان ورزشکار، مردم شریف از اقشار مختلف در این زمینه همکاری و پیگیری های مجدانه ای صورت گرفت و این سالن امروز تا 65 درصد پیشرفت فیزیکی دارد که تأمین اعتبار تا تکمیل و بهره برداری تا هفته دولت در سال 92 به بهره برداری می رسد. در این زمینه لازم به تشکر از برادران عزیز، آقای سید مجتبی عسکری دهیار دورودگاه، آقای شیخ علی فاتح، آقای رضا اخلاص کیش، خانواده شهید غلامی و سایر شهداء روستا، فرهنگیان، باشگاه های انقلاب، شاهین، دارائی و باشگاه های رزمی و والیبال 22 بهمن و سایر ورزشکاران در جهت همکاری با این شورا قابل تحسین و ستایش است.

 

توسعه شبکه برق روستا در محله های شهید تنگستانی، غریب پور، باقر قیطاس و تبدیل همه شبکه های سه نخ به پنج نخ و تعویض شبکه های فرسوده درون روستا و خارج روستا و خرید و نصب بیش از 100 پایه چراغ روشنایی در روستا که اکثراً نیازمند تعمیر توسط اداره برق سعدآباد هستند و جابجایی شبکه های فرسوده وسط میدان شهدا که در حال اجرا می باشد و همچنین نصب و جابجایی 5 ترانس برق در روستا به درخواست مردم شریف و پیگیری این شورا و همت اداره برق، اجرا گردیده که این روستا با توجه به وسعت و جمعیت بالا نیازمند ترانس های بیشتری در نقاط دیگر مانند کنار منزل محمدعلی فتحی و چند نقطه دیگر دارد که پیگیری مسئولین روستا و همت اداره برق را می طلبد.

برگزاری 154 جلسه در دفتر شورا با اعضای شورا- دهیاری- مردم و مسئولین روستا جهت رفع مشکلات و ارسال 462 مصوبه و پیشنهاد در جهت پیگیری و رفع مشکلات مردم در روستا که بیش از 30 جلسه آن با کشاورزان و باغداران روستا در جهت خواسته های باغداران در خصوص بتنی نمودن کانال های درجه 1 و 2 در جهت جبران کمبود آب از طریق حفر چاه و پمپاژ و غیره که نتایج آن در بتنی نمودن کانال های بیرمی- مچی- بردک سیاه- حاج محمد زمانی و نقاط دیگر می باشد.

در جهت کمبود آب نیز احداث 2 حلقه چاه و احداث پمپاژ سعدآباد بوده که با مشارکت و برگزاری جلسات با باغداران بخش سعدآباد به نتیجه نشسته است.

همچنین دعوت از نمایندگان مجلس با حضور مسئولین و دستگاه های اجرائی در دوره آقای پاپری در حسینیه اعظم و آقای سید مهدی موسوی نژاد در مسجد جامع امام حسین(ع)، همچنین دعوت از فرماندار وقت آقایان کشتکار، زارعی، دهقائدی در روستا و برگزاری 2 جلسه شورای اداری بخش در روستا با حضور مردم در زینبیه که خود مایه خیر و برکاتی در سطح روستا در زمینه آبیاری نخیلات و تأمین آب در زمان خود گردیده است. ناگفته نماند اینکه متأسفانه از ابتدای کار این دوره از شورا همواره با خشکسالی و کمبود آب مواجه بوده ایم که همین درخواست ها و حضورها و جلسات با مردم و مسئولین بود که به نوبت بندی آب منجر شد و فشار زیادی بر باغداران و نخیلات وارد آورد و الحمدلله به لطف خدا در سال جاری با نزولات آسمانی فراوانی مواجه بوده ایم که باعث رفع بسیاری از مشکلات کشاورزان گردیده است.

در خصوص آب آشامیدنی از دوره ریاست آقایان محمودی، بارگاهی و فقیه، ریاست کنونی بیش از 3500 متر توسعه شبکه جدید انجام گرفته است و بیش از 400 نقطه شکستگی ترمیم گردیده، اما شبکه آب روستای دورودگاه دچار فرسودگی می باشد و نیازمند تعویض در بیشتر محله ها می باشیم و نیازمند پیگیری بیشتر و همت اداره آب هستیم که لوله های فرسوده را تعویض نمایند.

پیگیری در جهت اختصاص اعتبار جهت احداث بناهای فرهنگی روستا مانند فاطمیه حسینیه اعظم که مجری آن آقای فخاری بوده و به شایستگی در پیگیری و اجرای آن همت گماردند و خانه قرآن شهید آوینی (ره) که مجری آن مسئول خانه قرآن، آقای اخلاص کیش بوده و به شایستگی و سرعت بالا به اجرای آن همت گمارده، خانه عالم که دهیار روستا متولی اجرای آن بوده و هنوز به بهره برداری نرسیده و در حال تکمیل می باشد، غسالخانه روستا که توسط آقای حسن تنگستانی و با کمک مردم شریف روستا در حال اجرا می باشد. پوشش سقف مسجد جامع امام حسین علیه السلام که با کمک مردم و امام جمعه محترم سعدآباد حاج آقا کشاورز ایزوگام گردید اما نیازمند پوشش با ورق گالوانیزه می باشد و همچنین کمک به مساجد روستا و برگزاری جلسات با نمازگزاران مساجد در سال 88 و 91 به صورت دوره ای و انعکاس مشکلات مردم به مسئولین جهت رفع.

پیگیری در همکاری در جهت گازرسانی به روستا و ملاقات های متعدد با رئیس و معاونین محترم در جهت خدمت به مردم این روستا به عنوان اولین روستا در بخش سعدآباد. البته یکی از معضلات این نعمت خدادادی، تخریب معابر و کوچه های روستا بوده که تا کنون نیز ادامه دارد و خسارات زیادی به معابر روستا وارد آورده و مشکلات زیادی بخصوص با توجه به فراوانی بارش در سال اخیر برای مردم بوجود آورده است اما با پیگیری های صورت گرفته با توجه به این موضوع که حفاری جهت المک گذاری نیز در روستا قرار است به زودی انجام پذیرد و این موضوع باعث شده که شرکت گاز در ترمیم معابر تعلل داشته باشد. لذا امیدواریم هرچه سریعتر نسبت به نصب المک و ترمیم نوار حفاری شده در معابر روستا، چه به وسیله بنیاد مسکن و یا هر نهاد دیگری اقدام نمایند.

در خصوص پل بزرگ روستا نیز پیگیری های زیادی صورت پذیرفت که با مراجعات مکرر به اداره راه و شهرسازی استان از زمان ریاست آقای علیپور و معاونت آقای جعفری و به دستور استاندار، مطالعات آن به طور کامل تکمیل و حتی نقشه اجرای آن نیز طراحی گردیده که متأسفانه تأمین اعتبار نمی گردد و امیدواریم با پیگیری ما مسئولین روستا و عنایت فرماندار در تأمین اعتبار در سال آینده جزء یکی از پروژه های مصوب باشد که توسط اداره راه و شهرسازی استان اجرا و مردم شریف روستا و بخش سعدآباد از آن استفاده نمایند.

جدیت و برنامه ریزی در آمار سرشماری نفوس و مسکن 90 که جمعیت روستا از 2700 نفر به 3200 نفر ارتقاء یافت و این در تلاش شبانه روزی شورا و دهیاری و مأمورین زحمت کش آمار صورت پذیرفت که خود امتیازی برای روستا قلمداد شد.

پیگیری جهت تجدید نقشه طرح تفصیلی و هادی روستایی که بر اساس آن بسیاری از باغات درون روستا تبدیل به کاربری مسکونی گردید و کانال های درون روستا مانند محله مسجد چهارده معصوم، روبروی منزل غریب پور تا حسینیه اعظم، باغ خداداد شیخی بسته شد و تبدیل به فضای مسکونی گردید و همچنین وسعت روستا از 62 هکتار به 112 هکتار در نقشه افزایش پیدا کرد.

در حال حاضر مهمترین برنامه ای که دارید چیست؟

در حال حاضر پیگیری برنامه های زیر در دستور کار شورا قرار دارد که با توجه به اینکه در سال آینده نیز انتخابات شوراها و ریاست جمهوری را در پیش داریم، انتظار پیگیری مستمر و جدی شورای آینده را می طلبد.

پیگیری جهت ترمیم معابر و کوچه های روستا از طریق مراجع مربوط مانند شرکت گاز استان و بنیاد مسکن استان، پیگیری هایی که تا این لحظه صورت پذیرفته، شرکت گاز اعلام داشته که قراردادی با بنیاد مسکن استان منعقد نموده است و بنیاد نیز اعلام داشته برای اینکه شرکت گاز مجدداً حفاری جهت المک را در دستور کار دارد لذا پس از المک گذاری به اجرای ترمیم معابر روستا (خاکی، زیرسازی و آسفالت) اقدام می نماید. لذا اولویت اول برنامه های ما ترمیم معابر و کوچه های روستا می باشد.

پل بزرگ روستای دورودگاه که مطالعات آن تکمیل و باید مسئولین اعتبار لازم را تأمین نمایند و من فکر می کنم اگر آقای دهقائدی فرماندار بود تا حالا ساخت آن آغاز شده بود.

تکمیل و بهره برداری از سالن ورزشی روستا که در این مورد هم در سال جاری 100 میلیون تومان برای تکمیل به نفع اداره ورزش و جوانان استان به تصویب رسیده که می بایست به قول مسئولین تا هفته دولت سال 92 به بهره برداری برسد.

تعریض و تسطیح زمین ورزشی روستا

تکمیل آسفالت خیابان دانش آموز یا کمربندی روستا که اعتبار اجرای آن توسط بنیاد به تصویب رسیده و در سال 92 اجرا می گردد و همچنین اجرای جدول و تعریض و آسفالت خیابان حضرت ابوالفضل علیه السلام در سالهای آینده که نیازمند پیگیری شورا و دهیاری روستا می باشد.

پیشنهاد و نصب 3 دستگاه ترانس در روستا از طریق اداره برق سعدآباد

درختکاری در حاشیه خیابانهای روستا

پیگیری جدی برای تبدیل شدن روستا به شهر از طریق معاونت سیاسی فرمانداری و استانداری که خود می تواند مایه برکات بیشتری برای روستا باشد.

سرکشی به مدارس روستا در اول مهرماه هر سال و کمک به مدارس مانند آبسردکن- پنکه و لوازم دیگر توسط دهیاری

برگزاری مسابقات علمی و فرهنگی در مدرسه راهنمایی 22 بهمن

به نظر شما، بعضی اوقات که مردم از شما گلایه دارند که چرا فلان کار انجام نشده یا ... مشکل از کجاست؟

مردم شریف و عزیز روستا حق دارند گلایه نمایند یا انتقاد نمایند. ما شاید در بعضی از تصمیمات اشتباه داشته باشیم و این را می پذیریم و باید به رفع مشکل مردم تا آنجا که در وظیفه ماست اقدام کنیم؛ اما دلیل انتقادات و یا گلایه های مردم در سالهای اخیر بیشتر به عدم اجرای خواسته های آنها توسط دستگاه های مجری است. مثلاً در اجرای طرح هادی اگر بنیاد مسکن به خواسته های مردم و شورا توجه نماید، کار بهتر صورت می گیرد ولی متأسفانه دستگاه ها در اجرا، توجهی به نظر شورا و دهیاری نمی نمایند و آنگونه که خود صلاح بدانند کار می کنند و همین عوامل باعث نارصایتی مردم می گردد. مردم هم چون به شورا دسترسی دارند و به دستگاه های مربوطه دسترسی ندارند گلایه خود را به شورا می کنند.

خدا می داند در پیگیری خواسته های مردم به مسئولین، کوتاهی نکرده ایم ولی همانطور که عرض شد؛ کاهلی و قصور برخی مسئولین در دستگاه ها و عدم اجرای صحیح وظایف خودشان باعث خدشه دار شدن روابط مردم و شورا می گردد. در حالی که شورا مجری نیست، بلکه ناظر و پیگیر مشکلات خواسته ها است. تا کنون چندین بار کارها تعطیل شده و درگیری ایجاد گردیده اما باز هم عمده مشکل از برخی از دستگاه های اجرائی در روستاها می باشد که مردم ناراضی هستند.

آیا از وضعیت کنونی روستا راضی هستید؟

بله راضی هستیم اما جایگاه واقعی روستا و مردم شریف آن باید بیش از اینها باشد و مسئولین باید توجه بیشتری به بزرگترین روستای بخش سعدآباد داشته باشند و اگر شرکت گاز سریعاً المک معابر را نصب و به اصلاح معابر اقدام نماید، مردم نیز رضایت خواهند داشت؛ زیرا این اواخر حفاری های شرکت گاز و عدم ترمیم معابر باعث نارضایتی های زیادی گردید.

فکر می کنید در این مدت، مردم از شما راضی بوده اند؟

این موضوع که مردم از ما راضی بوده اند یا نه را باید مردم بگویند. برای ما هم مهمترین مسئله رضایت خدا و مردم است.

تقاضای شما از مسئولین چیست؟

ما تقاضا داریم همانطور که قبلاً نیز مکتوب و شفاهی گفته ایم، اینکه عدالت را رعایت کنند، بین روستاها فرق نیاندازند. حداقل روستاهایی که شاخص های جمعیتی روستا را دارند بطور عادلانه بیشتر در نظر داشته باشند. به خواسته شوراها که خواسته مردم است توجه داشته باشند و جدی بگیرند و تا آنجا که می توانند برای مردم بخصوص روستاهای شهید داده و محروم، مایه بگذارند.

از بیست نمره به خودتان نمره چند را می دهید؟

نمره ما با مردم و خداوند متعال است.

آیا در دوره بعدی هم شرکت خواهید کرد؟ چرا؟

الآن نمی توانم بگویم ولی اگر احساس نیاز کنم باز هم خواهم آمد. چه چیزی شیرین تر و بهتر از خدمت به مردم، واین در صورتی است که احساس نیاز مردم و لیاقت خدمتگزاری را در خود ببینم و اگر مشغله کاریم اجازه دهد و در همین روستا باشم حتماً، زیرا شورا شغل نیست و ما از طریق آن حقوقی دریافت نکرده ایم و کار و شغل ما جای دیگر است..

به عنوان آخرین سؤال، توصیه و انتظار شما از مردم چیست؟

مردم عزیز همیشه همراهی و همکاری خود را داشته اند و هیچ گاه شورا را تنها نگذاشته اند و الآن هم خدمت مردم عزیز عرض می کنم اگر می خواهند روستایی آباد و خوب داشته باشند باید در کنار شورایی که خود انتخاب کرده اند بمانند و پشتیبانی کنند.

از افتخارات این دوره از شورا این که در سال 1387 از طرف استاندار به عنوان شورای نمونه و برگزیده روستایی انتخاب شد و این میسر نبود مگر با پشتیبانی جوانان لایق و مردم غیور و عزیز این روستا و برای ما این افتخار است که از سال 87 تا کنون در سطح منطقه به عنوان شورای نمونه روستایی بوده ایم و این را مدیون مردم عزیز روستای کهن و عزیزم دورودگاه می دانم.

و اما گاهی اتفاق می افتد برخی از افراد برای تخریب برخی اعضای شورا در حضور مسئولین شهرستانی یا استانی از شورا انتقاد می کنند. این عزیزان بدانند که شورا متعلق به مردم یک محل است نه مسئولین آنرا تعیین کرده اند و لذا انتقادهای مخرب آنها، جز تخریب روستا؛ ره آورد دیگری برای روستا به همراه ندارد. روستا زمانی موفق است که مردم حامی منتخبین خود باشند، لذا اگر در زمان انتخاب دقت کنبم و کاندید اصلح را انتخاب کنیم قدم در راه آبادنی روستا برداشته ایم.

و اما عزیزانی که آینده قصد دارند به عنوان شورا خدمتگزار مردم باشند، ابتدا سعی نمایند که با یکدلی و وحدت هرچه بیشتر به خواسته های مردم توجه نموده و مشکلات و خواسته های بحق مردم را از مسئولین طلب نمایند و برنامه هایی که شورای سابق پیگیری نموده به نتیجه برسانند.

در پایان ضمن آرزوی توفیق برای مردم عزیز، لازم است از زحمات برخی افراد، ابتدا آحاد مردم شریف روستا که بحق همواره حمایت و پشتیبانی خود را از این شورا داشته، از آقای دهقائدی چه در زمانی که بخشدار و فرماندار دشتستان بود و چه اکنون که معاونت فرمانداری است، از فرماندار اسبق آقای زارعی و آقای وفایی و همکاران محترمشان و سایر دستگاه هایی که به نحوی به رفع مشکل مردم همت گمارده و ما را یاری داده اند صمیمانه تقدیر نماییم.

نظر سنجی:

{acepolls 3}

در زیر بخشی از تقدیر نامه و نامه های ارسالی به مراجع مختلف را میتوانید مشاهده فرمایید جهت رویت تصویر اصلی بر روی عکس مورد نظر کلیک نمایید.

 و..

 

 

{jcomments on}

درباره نویسنده

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0

دیدگاه (0)

کسب رتبه 0 ستاره ، از 5 ستاره ، از مجموع 0 نظر ثبت شده
هنوز هیچ دیدگاهی ارسال نشده است.

ارسال دیدگاه

  1. ارسال دیدگاه به عنوان مهمان ثبت نام یا ورورد به ناحیه کاربری.
امتیاز به این پست:
پیوست ها (0 / 3)
اشتراک موقعیت شما
لطفا کد امنیتی زیر را وارد کنید
امروز : جمعه, 07 ارديبهشت 1403 11:01 ق ظ